Tips

Omdat ik, Hendrik de Groot, al jarenlang gepassioneerd bent over alles dat met e-commerce te maken heeft en altijd alle online retail trends nauwlettend in de gaten heb gehouden, ben ik door de jaren heen verschillende leuke en interessante etail sites tegengekomen die ik op deze pagina graag met je wil delen. Onderstaande sites heb ik gecategoriseerd in verschillende thema’s: dieren, zakelijk, watersport en consumentensites. Wil je meer weten over mij en RetailOne? Lees dan mijn verhaal.

Dieren

Tegenwoordig zijn er veel grote online retailers op het gebied van dierenproducten, waarvan bijvoorbeeld Pets Place een zeer bekende partij is. Een online retailer waar ik zelf erg over te spreken ben is Equilin. Equilin biedt speciale voedings- en verzorgingsproducten aan die je paard (weer) in een topconditie brengt. En als je op een diervriendelijke manier je hond wilt verwennen, neem dan eens een kijkje op Dierenbeschermingshop.nl. Hier kun je speciaal hondenvoer verkrijgen dat voorzien is van het Beter Leven keurmerk. Zo weet je zeker dat er bij de productie geen sprake is geweest van onnodig dierenleed.

Zakelijk

Voor de zakelijke markt zijn er ook vele interessante online retailer sites te vinden. Zo vind je op Bedrijfskledingonline.nl de meest kwalitatief hoogstaande werkkleding van Blaklader, een Zweeds werkkleding merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en ontwikkeling. En mocht je, zoals zoveel ondernemers (van middelgrote bedrijven) last hebben van dubieuze debiteuren, dan ben je bij kredietverzekeraar Atradius aan het juiste adres.

Watersport

Voor de watersportliefhebbers onder ons zijn er twee online geweldige online retail sites Watersportonline.nl en Rubberbotenonline.nl. Op Watersportonline.nl kun je terecht voor kwalitatief uitstekende zeilkleding van het Nederlandse merk Magic Marine. En als je op zoek bent naar een rubberboot met motor, dan kun je verschillende modellen en prijzen vergelijken op Rubberbotenonline.nl. Zo krijg je gegarandeerd de beste deal!

Consumentensites

Verder kom ik nog steeds regelmatig interessante consumentensites tegen, waar bezoekers van uiteenlopende producten of diensten prijzen kunnen vergelijken of aantrekkelijke deals in de wacht kunnen slepen. Met name twee sites wil ik op deze pagina vol met tips niet onbenoemd laten. Voor iedereen die momenteel aan het oriënteren is op een voordelig alles in 1 pakket, wacht dan niet langer en neem een kijkje op Providercheck.nl! Op dit handige platform kun je allerlei internet, bellen en TV pakketten van diverse soorten aanbieders met elkaar vergelijken. En mocht je je interieur willen verrijken met een schitterende en professionele bevloering, neem dan een kijkje op de website Parketloods.nl. Dit is een specialist op het gebied van allerlei soorten parket, en ontzorgt volledig bij projectvloeren. Een andere interieurtip die ik je graag wil meegeven is een handdoekradiator van Megadumpwormer.nl, die je badkamer naar een hoger niveau tilt. Kijk ook eens naar Calvin klein underwear.

Food

Ben je op zoek naar een lekker biertje en wil je eens iets anders dan normaal? Kies dan voor het uiltje bier. Verser dan dit bier kun je niet krijgen.