Blog

Kledingstukken tijdens vies weer

Hoe kun je jezelf het beste kleden tijdens vies weer? En hoe blijf je er modieus uitzien? Vies weer heb je in Nederland meer dan dat je mooi weer hebt. Van die grijze, grauwe donkere en kouden dagen met een kleine neerslag. Dat is vies weer in Nederland. Dit kan in elk seizoen voorkomen. Zelfs in de zomer kunnen we hier last van hebben, behalve de kou dan. Doordat we in Nederland dus eigenlijk nooit helemaal van vies warm af komen is het belangrijk je kleiding kast up to date te houden.

Houd en het denk en blijf warm

Tijdens vies is het belangrijk om jezelf warm te houden. Doe je dat niet kun je goed verkouden worden. Door dit te voorkomen kun je het best dikke kleding dragen. Dit kun je doen door Bijvoorbeeld sweaters, Kooltruien en een dikke sjaal om je nek te dragen. Een muts of barretje erbij doet ook geen kwaad. Nu we de bovenkleding gehad hebben, gaan we door naar de broeken. Laat die gescheurde broek eens lekker in je kast liggen en vervang die door een joggingbroek. Once in a while een joggingsbroek dragen is niet erg en vooral niet met vies weer. Maar die joggingsbroek kun je ook vervangen met een pantalon. Zo blijf je er nog steeds modieus uitzien. Tegenwoordig ontwerpen ze ook broeken met een wat dikkere stof, zodat je tijdens de wat koudere dagen nog steeds warm kunt blijven.

Een goede jas is een must

Wat absoluut het belangrijkste is om te dragen voordat je naar buiten gaat is een jas! Jassen houden je het meeste warm. Kies je nou net de verkeerde jas om mee naar buiten te gaan, dan word het een hele vervelende belevenis. Maar welke jas zou je het beste kunnen dragen met vies weer? Van een bontjas tot aan je oude winterjas. Ze zullen je zeker helpen tijdens deze vervelende weeromstandigheden. Maar het beste advies wat ik je kan meegeven ( vooral als je in Nederland woont) is dat je nooit zonder paraplu uit huis moet gaan. Mocht je nou geen paraplu hebben, koop dan een regenjas of draag een sweater met capuchon. Zo voorkom je dat er van die vieze regendruppels op je gezicht terecht komen.

Nadat je met je jas in de regen hebt gelopen, kan je jas vreemd gaan ruiken. Vaak ruikt het zuur en heeft het vooral geen frisse geur. Om deze geur uit je jas te halen, raad ik je aan op je jas te laten luchten. Dit kan op balkon of in de tuin. Niet tijdens regenval natuurlijk!

Geef een reactie