onesie onesieskopen
Blog

Een onesie voor werkvrije zondag

Je kent ze wel, die pakken die veel jongeren dragen als ze thuis op de bank hangen en serie kijken. Het is soort van bewezen dat deze pakken zeer comfortabel zitten en de drager complete ontspanning bieden. Een onesie ziet er niet alleen heel comfortabel uit. Het feit dat deze pakken zoveel ontspanning bieden zal ik binnen dit blog uitleggen. Ik zal je dus als eerst vertellen waarom ze zo heerlijk zitten, waardoor deze pakken opeens populair zijn geworden en ten slotte waar je zo een leuk pak kan aanschaffen. Een onesie voor de luie zondag! Lees verder…

Heerlijk zo een onesie

Waardoor is zo een pak nou zo comfortabel? Dat vroeg ik mij ook af voordat ik een keer zo een pak gedragen had. Als je zo een pak al op pakt of uit de verpakking haalt voel je de zachte stof waarvan het gemaakt is. Het is een speciaal soort fleece dat ervoor zorgt dat de drager heerlijk warm wordt gehouden. Je wordt niet te warm omdat de stof wel ademt. Hierdoor blijft het pak comfortabel. Onesies zijn in veel verschillende soorten. Met of zonder mouwen, met of zonder voetsokken en met of zonder capuchon. Het materiaal is stevig en kan langdurig gedragen worden. Wel moet het pak bij de zachte was.

Populariteit stijgt!

De pakken bestaan al een lange tijd. Maar sinds de laatste drie jaar is een explosieve groei in de populariteit van onesies. Dit is te wijten aan het feit dat de pakken in steeds meer soorten verkrijgbaar zijn. Zo kan je als je lievelingsdier of superheld rondlopen. Daarnaast heb je ook onesies met andere designs erop of gewoon in een bepaald soort kleur. Veel kids willen rondlopen als hun favoriete superheld of lievelingsdier maar de wat oudere mensen willen gewoon een pak uit één kleur. Dit is begrijpelijk, je gaat natuurlijk niet als volwassene erbij lopen als een superheld.

Wie, wat, waar?

Onesies zijn in veel winkels te kopen. Maar het beste is om ze online te zoeken en te kopen. Online heb je de meeste keuze. In winkels is er vaak een beperkt aantal te verkrijgen. Dit komt natuurlijk ook door de ruimte die gebruikt kan worden in een winkel. Dus online is de betere optie. Vaak staan online ook de pasvorm en geven ze aan welke maat het beste bij je zou passen. Zoals ik net al zei heb je ook de meeste keuze bij een online winkel. Deze hebben een grote voorraad ergens in een magazijn. Niet gebonden aan een bepaalde ruimte. Shop dus online voor een onesie.

Geef een reactie