Home Blog Schrijfmap kopen of toch maar gewoon op de computer

Schrijfmap kopen of toch maar gewoon op de computer

0
Schrijfmap kopen of toch maar gewoon op de computer

Een schrijfmap kopen in deze tijd, zou je er nog aan moeten beginnen? In deze blog zal je hier antwoord op krijgen. Een schrijfmap is misschien niet meer het meest hippe product dat er is. Tegenwoordig gaat het meer over snelle computers met goede toetsenborden om lekker door te typen. Voor deze blog is bijvoorbeeld ook geen schrijfmap gebruikt. Waarom is het dan toch nodig om er altijd eentje in huis te hebben? Het antwoord ligt wat dit betreft bij de wetenschap. Het is namelijk zo dat wanneer je over dingen schrijft met pen en papier, je het beter kan onthouden. Bij een nieuwe studie is het vaak meteen zaak om een goede computer te kopen. Toch is een degelijk schrijfwaar ondergewaardeerd. Je kan immers nog zo een mooi verhaal hebben uitgetikt, het zal niet zo goed blijven hangen als wanneer je het zelf hebt geschreven.

Schrijfmap voor studie kopen

Een schrijfmap kopen voor je studie is eigenlijk altijd wel een goed idee. Je kan er namelijk werkelijk alle kanten mee op. Je kan bijvoorbeeld een schrijfmap kopen voor je dagelijkse notities op school. Wanneer je notities maakt van wat er wordt gezegd in de klas is de kans groter dat je de stof onthoud. Dit heeft te maken met het feit dat je er tijdens het schreven op een andere manier mee bezig bent. De combinatie van luisteren en af en toe iets opschrijven is heel succesvol. Op deze manier kun je makkelijk veel informatie onthouden. Bovendien kun je rustig teruglezen wat je eventueel bent vergeten. Nu hoor ik je al denken: ik lees toch nooit mijn notities terug, wat voor zin heeft het dan? Helaas moet ik je hier ook ongelijk in geven. Het heeft namelijk wel degelijk zin om notities te maken als je er niet naar gaat terugkijken. Je hersens werken zo dat als je informatie opschrijft (en er dus extra mee bezig bent) de informatie sneller naar je lange termijn geheugen gaan.

Waar moet ik mijn map dan kopen

Nu je alles hebt kunnen lezen over de grote voordelen van een schrijfmap kopen is het zaak om te beslissen waar je deze gaat kopen. Retailone is je hier natuurlijk ook een stapje voor. Wij hebben al nagedacht over waar je de schrijfmap het beste kunt kopen. Uit ons kleine onderzoekje is gebleken dat je beter niet terecht kunt in een winkel voor een schrijfmap. Hier betaal je namelijk fors meer dan online. Ons advies hierin is dus om een goede en voordelige webshop te vinden die de schrijfmap verkoopt die jij wil.