Home Blog Mistgeneratoren als de beste beveiliging voor retailers

Mistgeneratoren als de beste beveiliging voor retailers

0
Mistgeneratoren als de beste beveiliging voor retailers

Als eigenaar van een bedrijf of onderneming wil je natuurlijk een veilige werkomgeving creëren voor je werknemers. Tegelijkertijd doe je er tevens alles aan om ervoor te zorgen dat de voorraad en de spullen beveiligd zijn. Als retailer kun je dat op verschillende manieren doen. Een alarmsysteem is natuurlijk wel zo handig. Er is echter tegenwoordig een nieuwe interessante optie voor retailers. Ik heb het over mistgeneratoren en mistbeveiliging. Door middel van mistbeveiliging is jouw winkel of bedrijfspand echt optimaal beveiligd. Geloof je mij niet? Lees dan snel door en ontdek zelf waarom mistgeneratoren en mistbeveiliging de beste beveiliging is voor retailers.

Verblindend dikke laag mist

Net zoals allerlei andere beveiligingssystemen werkt mistbeveiliging door middel van bewegingssensoren. In tegenstelling tot je standaard alarmsysteem gaat mistbeveiliging niet allerlei toeters en bellen af laten gaan. Zoals de naam al een beetje aangeeft, wordt het pand beveiligd door mist. Wanneer een sensor getriggerd is, dan slaan de mistgeneratoren aan. De mistgeneratoren produceren een bijzondere laag mist. Deze mist is erg dik. Hierdoor zien de inbrekers geen hand voor ogen meer. Wees trouwens niet ongerust: de mist van de mistgeneratoren is geheel mens-, product- en diervriendelijk. Zowel alle spullen in de winkel als de mensen zijn veilig. De dikke laag mist verblind de inbrekers wel. Wanneer je geen hand voor ogen ziet, wordt het erg moeilijk om nog iets te stelen.

Bijzondere voordelen mistbeveiliging

Aangezien de mistlaag geheel veilig is, blijven al jouw spullen ten eerste in het pand. De inbrekers kunnen niets zien en kunnen daardoor ook niets stelen. Bovendien raken je spullen niet beschadigd. De mist laag is compleet veilig gekeurd. Zelfs eten dat in dezelfde ruimte is geweest als de mist is nog veilig om te eten. Dat is geen enkel probleem. Voor retailers zijn mistgeneratoren en mistbeveiliging daarom ook zo interessant. Ten eerste is de kans van slagen voor de criminelen kleiner, omdat zij niets zien. Verder blijven alle waardevolle spullen of etenswaren gewoon intact. Deze kunnen de volgende dag nog steeds verkocht worden. Door eenmalig te investeren in mistbeveiliging en mistgeneratoren profiteer je daar als ondernemer op de lange termijn enorm van.

Beste beveiliging voor retailers

De mistgeneratoren kan je tevens zo ophangen dat niemand ze ziet zitten. Hierdoor is jouw winkel of bedrijfspand goed beveiligd, zullen de spullen minder snel beschadigd raken en de inbrekers zien niet direct alles zitten. Daarom vind ik mistgeneratoren en mistbeveiliging bij uitstek de beste beveiliging voor retailers.