Home Blog Lp’s verzenden

Lp’s verzenden

0
Lp’s verzenden

Lp’s zijn al behoorlijk oud, maar ze zijn nog steeds erg populair. Lp’s brengen bij de wat oudere mensen nostalgie naar boven en de jongere generaties vinden ze mooi om neer te zetten. Het komt dan ook nog steeds vaak voor dat lp’s verzonden worden. Helaas is dit in het verleden wel eens misgegaan. Het kan daarom verstandig zijn om even goed te kijken hoe je de lp’s het best kunt verzenden. 

Wat zijn lp hoezen?

Lp hoezen zijn hoezen die je om je lp’s kan doen. Je hebt ze vast wel eens om je lp’s heen gehad. Op die manier blijven ze namelijk mooi. Sommige mensen verzenden hun lp’s in een envelop, zonder hoes. Dit valt niet aan te raden. De kans is dan een heel stuk groter dat de lp beschadigd kan worden. Daarom valt het altijd aan te raden om de juiste lp hoezen te kopen. Je kunt ze in verschillende maten kopen en op die manier weet je zeker dat de lp’s niet beschadigen. 

Als je niet weet welk formaat je moet hebben, zal je even kunnen kijken hoe groot de lp is. De lp’s kunnen van maat verschillen. Daarom is het altijd handig om hier even naar te kijken. Zo voorkom je dat je een hoes koopt die eigenlijk helemaal niet past. Dit kan erg vervelend zijn. Je moet dan weer opnieuw een hoes bestellen. Het is dan ook verstandig om hier rekening mee te houden. Lp hoezen zijn niet duur en je kunt ze erg makkelijk kopen.

Verpakkingszakjes

Naast het feit dat een lp in een hoes kan, kun je er ook de juiste verpakkingszakjes voor gaan halen. Je kan de lp dan versturen zonder je zorgen te hoeven maken dat hij niet op het juiste adres komt. Op de verpakkingszakjes kun je het adres goed neer zetten. Daarnaast zal je uiteraard een sticker kunnen gebruiken om het nog duidelijker te maken waar het heen moet. 

Zodra de verpakkingszakjes dicht zitten, kunnen deze niet direct open gemaakt worden. Dit is erg fijn omdat je dan weet dat iemand er niet makkelijk in kan kijken. Zo voorkom je dat iemand anders gaat proberen de verpakkingszakjes open te maken. Helaas gebeurd dit nog wel eens en daarom moeten de producten op de juiste manier verpakt worden. Op die manier kun je dit soort dingen voorkomen. Uiteindelijk moet de lp wel bij de juiste eigenaar terecht komen.