Home Blog MKB-afval.nl – groot expert in bedrijfsafval

MKB-afval.nl – groot expert in bedrijfsafval

0
MKB-afval.nl – groot expert in bedrijfsafval

Heeft u een bedrijf en zoekt u een organisatie om een container te huren voor uw bedrijfsafval? Dan is het een idee om bij MKB-afval.nl in te huren! MKB-afval.nl is een erkende afvalinzamelaar. Ze hebben jaren ervaring en zijn ondertussen een expert te noemen in het verwerken van bedrijfsafval. Of u nu een groot bedrijf heeft of een kleine onderneming, bij deze afvalinzamelaar is er altijd wel een geschikte container te huren voor uw bedrijfsafval. Wilt u graag meer te weten komen over deze erkende afvalinzamelaar? Wij leggen het uit!

Erkende afvalinzamelaar MKB-afval.nl

Wist u dat u geld kunt besparen met uw bedrijfsafval? Als uw bedrijfsafval momenteel ingezameld wordt door de gemeente, moet u bedrijfsreinigingsrecht betalen. Ieder bedrijf is in Nederland namelijk zelf verantwoordelijk voor het inzamelen en afvoeren van het bedrijfsafval. Als de gemeente dit voor u doet, moet u bedrijfsreinigingsrecht betalen aan de gemeente. Wordt het echter door een erkende afvalinzamelaar zoals MKB-afval.nl gedaan? Dan hoeft u dat eerder genoemde recht niet meer te betalen aan de gemeente.

Doordat u niet meer het bedrijfsreinigingsrecht hoeft te betalen aan de gemeente, kunt u geld besparen. Kiest u namelijk voor MKB-afval.nl, dan bent u vaak veel voordeliger uit. Wilt u dus ook geld overhouden? Stap dan nu over naar een erkende afvalinzamelaar als MKB-afval.nl en binnen de kortste keren bespaart u ook een aanzienlijk bedrag. Bovendien is deze afvalinzamelaar in een aantal andere opzichten ook de betere keuze.

All-in prijzen

MKB-afval.nl hanteert standaard all-in tarieven. Dit betekent dat alle prijzen van deze afvalinzamelaar inclusief zijn. In de prijs zitten dus onder andere de huur van de container, de transportkosten en de verwerkingskosten van het bedrijfsafval verwerkt. Door die all-in prijzen komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Bovendien voorkomt dit dat u ineens een torenhoge rekening ontvangt. Al met al klinkt zo’n erkende afvalinzamelaar als MKB-afval.nl bijna te mooi om waar te zijn. Maar er zijn nog meer voordelen!

Zelf kiezen bij MKB-afval.nl

Zo kunt u bij MKB-afval.nl zelf allerlei keuzes maken. Omdat ieder bedrijf anders is en andere wensen heeft, kunt u bij deze afvalinzamelaar een groot aantal aspecten zelf bepalen als het gaat om uw bedrijfsafval. Denk aan zaken als de grootte van de container. Maar ook het soort afval en de frequentie waarmee de container geleegd wordt zijn zaken die u zelf zal bepalen. Hierdoor weet u zeker dat u de meest geschikte container huurt. Kortom, twijfel niet langer en neem een kijkje op hun website voor de mogelijkheden.