Home Blog Waarom je voor Nubikk moet kiezen

Waarom je voor Nubikk moet kiezen

0
Waarom je voor Nubikk moet kiezen

Nubikk is al een tijdje bekend in Nederland, België en Duitsland. Toch vind ik dat het nog bekender mag. Het heeft namelijk diverse voordelen in zich. Deze voordelen ga ik nu hieronder voor jullie benoemen.

hetzelfde aanbod, maar toch verschillend

Nubikk is wat betreft kleuren, vormen en stijl niet zo heel veel anders dan andere merken. Echter, het aanbod is zeer gevarieerd. Zo zitten er sportieve, casual, feestelijke en schoenen in een meer ruige stijl bij. Dit allemaal voor een redelijke prijs. Daarbij is de kwaliteit ook zeer goed naar mijn mening. Nieuwe materialen en vormen zijn nog steeds een uitgangspunt voor Nubikk.

Comfort

Dit bovengenoemde bedrijf vindt comfort ook een zeer belangrijk kenmerk. Bij hun nieuwe ontwikkeling is de SS19 collectie gevuld met schoenen die lichtgewicht zolen bevatten. De schoen zou hier naar eigen zeggen anders aanvoelen dan de consument gewend is van Nubikk.  Zo zou het lichter aanvoelen en gemakkelijker aan de voet. Hierbij vind ikzelf het materiaal van de schoen ook zeer prettig aanvoelen. De vormen spreken me ook aan, want ik heb zelf nogal brede voeten en het biedt hier ook schoenen met brede pasvorm aan. Ook zijn hier natuurlijk smallere pasvormen voor de mensen die juist smalle voeten hebben. Dit vind ik een pluspunt en straalt toegankelijkheid uit.

veel kortingen

Wat ik ook heel leuk vind aan dit schoenen-bedrijf is dat ze vaker in het jaar kortingen aanbieden. Zo is bij de webshop VanArendonk geregeld korting aanwezig vanaf 30%. Dit is helemaal handig bij dit soort kwalitatieve schoenen, omdat ze over het algemeen wat duurder daardoor zijn. Dus korting en kwaliteit samen, maakt voor mij de schoenen van Nubikk de moeite waard.

Meer keuze aanwezig

Zoals eerder benoemd in dit artikel is het aanbod van Nubikk zeer divers en groot. Wanneer je zoekt naar feestelijke schoenen, kan je hier terecht of als je zoekt naar sportieve schoenen, maar ook als je zoekt naar schoenen met een ruwe tint, kan dat hier. Dit is voor mij makkelijker, want er is meer te zoeken op één plaats. Je hoeft hiervoor dus niet van de ene winkel naar de andere winkel of van de ene webshop naar de andere webshop. Daarom raadt ik dit merk jullie onder andere ook aan, want wie een beetje lui is met zoeken of simpelweg te weinig tijd heeft, kan hier veel vinden voor een mooie prijs met eventuele korting en daarbij ook nog veel plezier ervaren van deze schoenen. Ik heb zelf al een paar jaar de sportschoenen van dit merk en ik ben er elke dag nog heel tevreden mee.