Home Blog 100% Glimlachgarantie met Boekuwzending

100% Glimlachgarantie met Boekuwzending

0
100% Glimlachgarantie met Boekuwzending

Ken je het prentenboek “een superknuffel”? Dit verhaal gaat over de kleine Thomas die zijn oma een origineel cadeau wil sturen; een heel dikke knuffel! Samen met zijn mama gaat hij naar het postkantoor om de knuffel te laten verzenden. Wat volgt is een typische kettingverhaal: Thomas geeft meneer Postma van het postkantoor een knuffel, deze geeft weer een knuffel aan mevrouw Schaapman die de post naar de vrachtwagen brengt. En zo wordt de knuffel steeds doorgegeven aan de volgende in de schakel totdat de postbezorger bij oma aan de deur staat en haar een dikke knuffel van Thomas heeft. En wanneer zij op haar beurt weer een zoen terugstuurt, begint het hele verhaal weer opnieuw …

Glimlach

Vul in plaats van knuffel het woord glimlach in en je hebt precies waar Boekuwzending voor staat; 100% glimlachgarantie! En elke glimlach die zij bezorgen, verschijnt ook op hen gezicht! Mogen ze ook aan jouw een glimlach bezorgen?

En dat is niet het enige waar Boekuwzending voor staat. Een pakket verzenden, van een envelop tot een olifant, van een knuffel tot een glimlach, gaat heel eenvoudig. Je maakt een keuze van wat je wilt versturen; pallet, document of pakket en je ziet binnen 10 seconden de prijs die je ervoor moet betalen. Je kiest de optie die bij jou past, een snelle verzending of juist een goedkopere verzending en 5 klikken verder is jouw zending onderweg. Je geeft je adres door en een chauffeur komt de zending bij je afhalen. Met een glimlach, voor een glimlach.

Alles onder één dak bij Boekuwzending

Met Boekuwzending heb je alles onder een dak en is alles van A tot Z geregeld. Boekuwzending helpt je met alles, met het inboeken van je zending tot het regelen van douanedocumenten. Zij staan voor je klaar. Eén verzendtool en één aanspreekpunt. En bovendien de allerbeste en snelste service.

Dus daarom kies je voor Boekuwzending:

  • Snel en makkelijk verzenden
  • Gratis verzendtool
  • Wij versturen van pakketje tot olifant
  • Ruim 5000 klanten gingen jou voor
  • Wij bezorgen altijd een snelle glimlach
  • Versturen zonder contracten
  • Snel eigen verzendlabels aanmaken

Kijk eens in de spiegel? Verschijnt die glimlach al op jouw gezicht bij het lezen van dit artikel? Neem snel een kijkje op Boekuwzending en wie weet bezorgen zij jou een nog grotere glimlach. Zo kan je dag niet meer stuk!