Home Blog Koop de mooiste retrobank bij The Retro Family

Koop de mooiste retrobank bij The Retro Family

0
Koop de mooiste retrobank bij The Retro Family

Ben jij ook nog op zoek naar een retro bank voor in je pas gestijlde woonkamer? Zoek dan niet verder! The Retro Family verkoopt onwijs gave banken. Zo hoef je niet meer te zoeken naar de perfecte retro bank! Wij van Retail One zijn ontzettend fan van de retro -look dus hebben wij zelf ook een bank voor in onze kantine aangeschaft. Zo kunnen ook wij heerlijk chillen op een mooie retro bank tijdens onze pauze. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan snel verder waarom ook jij moet gaan voor een retro bank van The Retro Family!

Retro?

Iedereen houdt van het prachtige, idyllische verleden. Een retro interieur zal nooit zijn charme en flair verliezen en duikt elk jaar weer op. Je kan ervoor kiezen om een aantal retro elementen aan te brengen in je interieur of veeleer volledig terug te keren naar lang vervlogen tijden. Maar wat is retro nu eigenlijk? Retro artikelen zijn spullen van nu die qua materiaalgebruik, ontwerp en stijl zijn gebaseerd op artikelen uit de zestiger en zeventiger jaren. Vaak is het ontwerp vertaald naar de wensen die we in het heden hebben betreffende de functionaliteit en het decoratieve karakter. Zo is een retro bank dus gebaseerd op de banken die in waren tijdens de jaren 50, maar dan gestyled met de materialen van nu. Genoeg redenen om dus voor een retro bank te gaan en niet een vintage bank. Een vintage bank is namelijk een oude bank en die zitten toch niet zo lekker meer! Een retro bank is daarentegen gloednieuw, dus daar kan je nog heerlijk op zitten!

De mooiste retro bank

Een retro bank is de perfecte toevoeging voor elk retro interieur. Vind bij The Retro Family de volledige collectie Bel Air meubels om dat gevoel van de jaren 50 weer helemaal tot leven te laten komen. De retro banken van Bel Air Retro Fifties Furniture komen in een grote verscheidenheid aan vintage kleuren en kunnen erg leuk worden gecombineerd met de Bel Air fauteuils zodat ze een prachtige toevoeging zullen zijn voor elke woonkamer, restaurant of hotel. Aangezien wij graag in onze kantine zitten, hebben wij de retro bank in onze kantine gezet. Hier kunnen wij heerlijk genieten van onze versgemaakte milshakes of smoothies, maar ook luisteren naar muziek en van een biertje genieten tijdens onze VrijMiBo. De retro bank van The Retro Family zit ook nog eens geweldig! Je zou bijna niet meer willen werken 😉